קרן אן גיימן

בין מזרח למערב

מאכלים מסורתיים, תבלינים וצמחי מרפא נמצאים בשימוש בתרבויות מקומיות כבר אלפי שנים. חלקם מהווים חלק מהתזונה היומיומית, חלקם נצרכים בזמן מחלה וחלקם בעלי ייעוד ספציפי אף יותר. מדוע? עולם המדע עקב ועוד עוקב אחרי אותם רכיבי המזון בכדי לתת מענה לשאלה הזו והתגליות מדהימות! במפגש נכיר את המאכלים המסורתיים, התבלינים וצמחי המרפא שבשימוש אלפי שנים במזרח הרחוק ואת המנגנון הביולוגי שבזכותו הם אכן משפיעים לטובה על הגוף .

תזונה יוגית- יש דבר כזה?

במפגש נסקור את הכתבים שעוסקים בתזונה בעולם היוגה ונגלה האם יש אופן מסויים שבו כדאי לאכול כמתרגלים.

קרן אן גיימן
תזונאית קלינית B.Sc, מדריכת כושר, חברה בסטארט אפ ישראלי בתחום התזונה המכשור והתוכנה ומנחת טלוויזיה. את היוגה פגשתי לראשונה ככלי שיקומי לאחר תאונת דרכים שעברתי. מאז אני לומדת (ומתרגלת) את הקשר שבין תזונה, תנועה ותודעה.

http://karenann.co.il/